کوکوی بادمجان مجلسی
nikan shojaat |
يكشنبه, ۲۹ شهریور ۱۳۹۴، ۰۴:۳۵ ب.ظ |
۰ نظر
بادمجان حلقه شده سرخ شده را کف پیرکس میچینیم. گوشت چرخ کرده را مثل مایه ماکارونی درست میکنیم ( لازم نیست اب داخل گوشت بریزیم )و ادویه هم نمک و فلفل و دارچین میزنیم. سپس این مواد رو روی بادمجان میریزیم. بعد مطابق شکل با گوجه فرنگی و فلفل سبز تزیین میکنیم. سپس ٦ عدد تخم مرغ را به همراه زعفران و نمک و فلفل در ظرفی میزنیم و بعد ان را روی گوشت و بادمجان ها میریزم به خصوص در کناره ها. سپس ان را به مدت یک ساعت در فر با حرارت ١٨٠ درجه میپزیم. نوش جان
- ۹۴/۰۶/۲۹