بفرمایین شام

اموزش اشپزی و سفره ارایی

بفرمایین شام

اموزش اشپزی و سفره ارایی

کوفته حرمی

nikan shojaat | دوشنبه, ۳۰ شهریور ۱۳۹۴، ۱۱:۱۹ ب.ظ | ۰ نظر

[Forwarded from Sana]
کوفته هرمی

 


آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت 
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه
________________________________________
مواد اولیه :
برای 5 نفر 
سیب زمینی: 6عدد 
گوشت: (چرخ کرده) نیم کیلو 
جعفری: (ساطوری شده) نصف دسته 
پیاز: 1عدد 
زعفران: (اختیاری) به میزان لازم 
لیمو ترش: 1عدد 
آرد سوخاری: 50گرم 
تخم مرغ : 3عدد 
زردچوبه:به میزان لازم 
فلفل: به میزان لازم 
نمک: به میزان لازم 
جوز هندی: (اختیاری) به میزان لازم 
روغن: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا سیب‌زمینی‌ها را با مقداری آب و نمک پخته و بعد پوست بکنید و درون مخلوط کن به شکل پوره درآورید، سپس 2 عدد از تخم‌مرغ‌ها را نیز آبپز کنید و به شکل تکه‌های کوچک مربعی خرد کنید.پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن تفت داده و گوشت را اضافه کنید. جعفری،‌ نمک،‌ فلفل، زردچوبه،زعفران و جوزهندی را نیز اضافه کنید.‌ پوره‌ها را خوب مخلوط کنید و با انگشت گود کنید و داخل آن‌ها را با مواد پر کنید، سپس یک تکه‌ از تخم‌مرغ‌ را داخل هر کدام قرار دهید و آن‌ها را ببندید.با دست به کوفته‌ها فرم بدهید و آن‌ها را به شکل مخروط درآورید. تخم مرغ باقی مانده را در ظرفی جداگانه بشکنید و خوب مخلوط کنید و کوفته‌ها را داخل تخم‌مرغ زده شده بزنید و داخل پودر سوخاری بغلتانید. در آخر مخروط‌ها را در روغن داغ سرخ کنید.
#کوفته هرمی
________________________________________

  • nikan shojaat

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی