بفرمایین شام

اموزش اشپزی و سفره ارایی

بفرمایین شام

اموزش اشپزی و سفره ارایی

۲۶ مطلب در شهریور ۱۳۹۴ ثبت شده است

کباب ترکی

nikan shojaat | سه شنبه, ۳۱ شهریور ۱۳۹۴، ۱۲:۰۶ ق.ظ | ۰ نظر

1369, [22.09.15 00:43]
خانمای گل این غذا کباب ترکی بهش میگن

1369, [22.09.15 00:44]
مواد لازم :گوشت,سینه مرغ,فلفل دلمه,پنیر پیتزا,قارچ

1369, [22.09.15 00:50]
دوستان گوشتو مرغو قارچ خرد شده رو هر کدوم تو یه ظرفه جداگانه ادویجات دلخواه ریخته و کامل بپزید بعد تو ماهیتابه پیاز داغ درست کنین و مرغ و گوشت روخورد کرده با قارچ درون پیاز داغ ریخته و بعد از کمی تفت دادن فلفل دلمه خرد شده را در ان ریخته و بعد از 10 الی 15 دقیقه تفت دادن پنیر پیتزا روش میریزیم و درب ماهیتابه رو میزاریم و شعله گاز رو کم میکنیم به مدت 5 دقیقه و این غذا بیاد با نان باگتو گوجه و کاهو خیارشورو سس قرمز میل بشه

  • nikan shojaat

تزیین سالاد

nikan shojaat | دوشنبه, ۳۰ شهریور ۱۳۹۴، ۱۱:۳۸ ب.ظ | ۰ نظر

  • nikan shojaat

کیک بیسکوئیتی

nikan shojaat | دوشنبه, ۳۰ شهریور ۱۳۹۴، ۱۱:۲۲ ب.ظ | ۰ نظر

[Forwarded from Sana]
#کیک بیسکویتی ( شوکو بیس ) 

شکلات شیرى یا شکلات تلخ ١٠٠گرم
نوتلا نصف پیمانه
کره صد و پنجاه گرم
تخم مرغ سه عدد
شکر چهار قاشق غذا
کاکائو دو ق.غ
گردو و فندق 
بیسکویت پتى بور ٢ بسته

تخم مرغ و شکر را خوب هم میزنیم بعد کاکائو رااضافه میکنیم 
سپس شکلات و کره که به روش بن مارى اب کرده و مخلوط کرده ایم را کم کم و همراه با همزدن مداوم اضافه میکنیم 
 بعد بیسکویت خرد شده را اضافه کرده همه راخوب با هم مخلوط میکنیم ( بیسکویت را خیلی خرد نمیکنیم )

بعد نوتلا را اضافه کرده ( میتونید بجاش همون شکلات تلخ استفاده کنید ) 
کاملاً هم زده و مخلوط کرده 
و بعد داخل قالب را خیس کرده و کیسه فریزر کشیده 
کمی از مواد را میریزیم و تمام زوایا را خوب فشار داده و پر میکنیم و رویش را موزحلقه شده و گردو و فندق میریزیم
و دوباره مقداری از مواد و موز و گردو و فندق و به همین ترتیب 

بعد رویش هم کامل پوشانده و ٣ ساعت داخل یخچال قرار میدیم... 
من ١ ساعت داخل فریزر قرار دادم 
فقط کامل فشار بدید تا تمام زوایا پر بشه و شکل قالب رو بگیره

  • nikan shojaat

چیزکیک کارامل

nikan shojaat | دوشنبه, ۳۰ شهریور ۱۳۹۴، ۱۱:۲۰ ب.ظ | ۰ نظر

[Forwarded from Sana]
#دسر_
#چیز_کیک_کارامل_
 
مواد لازم:
 کرم کارامل دراژه ٢بسته
خامه ٢٥٠ گرم
پنیر خامه ای ١٠٠ گرم
شیر ٣ لیوان
بیسکوییت پتی بور ١ بسته

پودر کرم کارامل و سه لیوان شیر رو میذاریم روی حرارت وقتی جوشید خاموش میکنیم.صبر میکنیم کمی خنک شه.بعد پنیر خامه ای و خامه رو اضافه میکنیم.هم میزنیم تا مایه یکدستی درست شه.سس کاراملی که توی بسته کرم کارامل هست با کمی آب جوش رقیق میکنیم .بیسکوییتها رو توش میزنیم و کف پیرکس میچینیم.(من از دو رنگ بیسکوییت استفاده کردم)مایه ی پنیر و خامه و کارامل رو وقتی خنک شد روی بیسکوییتها میریزیم و دوباره روش بیسکوییت میچینیم و همینطور تا ردیف آخر.
برای اینکه راحت برش بخوره من کف پیرکس رو کیسه فریزر گذاشتم خیلی راحت از ظرف در آوردمو برش دادم.

  • nikan shojaat

کوفته حرمی

nikan shojaat | دوشنبه, ۳۰ شهریور ۱۳۹۴، ۱۱:۱۹ ب.ظ | ۰ نظر

[Forwarded from Sana]
کوفته هرمی

 


آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت 
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه
________________________________________
مواد اولیه :
برای 5 نفر 
سیب زمینی: 6عدد 
گوشت: (چرخ کرده) نیم کیلو 
جعفری: (ساطوری شده) نصف دسته 
پیاز: 1عدد 
زعفران: (اختیاری) به میزان لازم 
لیمو ترش: 1عدد 
آرد سوخاری: 50گرم 
تخم مرغ : 3عدد 
زردچوبه:به میزان لازم 
فلفل: به میزان لازم 
نمک: به میزان لازم 
جوز هندی: (اختیاری) به میزان لازم 
روغن: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا سیب‌زمینی‌ها را با مقداری آب و نمک پخته و بعد پوست بکنید و درون مخلوط کن به شکل پوره درآورید، سپس 2 عدد از تخم‌مرغ‌ها را نیز آبپز کنید و به شکل تکه‌های کوچک مربعی خرد کنید.پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن تفت داده و گوشت را اضافه کنید. جعفری،‌ نمک،‌ فلفل، زردچوبه،زعفران و جوزهندی را نیز اضافه کنید.‌ پوره‌ها را خوب مخلوط کنید و با انگشت گود کنید و داخل آن‌ها را با مواد پر کنید، سپس یک تکه‌ از تخم‌مرغ‌ را داخل هر کدام قرار دهید و آن‌ها را ببندید.با دست به کوفته‌ها فرم بدهید و آن‌ها را به شکل مخروط درآورید. تخم مرغ باقی مانده را در ظرفی جداگانه بشکنید و خوب مخلوط کنید و کوفته‌ها را داخل تخم‌مرغ زده شده بزنید و داخل پودر سوخاری بغلتانید. در آخر مخروط‌ها را در روغن داغ سرخ کنید.
#کوفته هرمی
________________________________________

  • nikan shojaat

چیزکیک شعیریه

nikan shojaat | دوشنبه, ۳۰ شهریور ۱۳۹۴، ۱۱:۱۸ ب.ظ | ۰ نظر

[Forwarded from Sana]
#چیز کیک شعیریه 

رشته شعیریه 1 بسته( اسم دیگه اش ورمیشل پاکستانی هست که می تونید از لوازم قنادی ها تهیه کنید )
کره 100 گرم
شیر عسلی نصف قوطی (تقریبا 200 گرم)
پنیر خامه ای 100گرم
خامه فرم گرفته 100 گرم 
کرم کارامل 1 بسته
شیر 2 لیوان
بیسکویت پتی بور 1 بسته


طرز تهیه 
رشته های شعیریه رو با کره تفت می دیم تا تغییر رنگ بدن فقط مواظب باشید که نسوزه

وقتی خوب تفت خورد توی ظرف می ریزیم و پهن می کنیم 

کرم کارامل رو طبق دستورش یعنی دولیوان شیر سرد مخلوط می کنیم و می ذاریم به جوش بیاد و یک دقیقه بجوشه 

بعد روی رشته ها می ریزیم 
بلافاصله بیسکوییت های پتی بور را روی رشته ها می چینیم 

خامه فرم گرفته و شیر عسلی و پنیر خامه ای رو با همزن می زنیم تا کاملا سفت و غلیظ باشد 

بعد خامه را روی بیسکوییت ها می ریزیم و خوب صاف می کنیم 
از شیره ی کاراملی که داخل جعبه کرم کارامل بود خط های عرضی روی سطح خامه می کشیم و با خلال دندان طرح می دهیم 
حداقل ٤ ساعت داخل یخچال می گذاریم و بعد خیلی راحت برش می خورد 
نوش جان
کرم کارامل رو با دو لیوان شیر بذارید به جوش بیاد و یک دقیقه بجوشه 👆🏼
رشته ها رو کف ظرف پهن کنید 👆🏼
کرم کارامل رو همونطور داغ روی ردم شته ها بریزید👆🏼
بلافاصله بیسکوییت ها رو روش بچینید👆🏼
خامه رو بزنید تا فرم بگیره👆🏼
شیر عسلی رو اضافه کنید👆🏼

  • nikan shojaat

پودینگ گوشت

nikan shojaat | دوشنبه, ۳۰ شهریور ۱۳۹۴، ۱۱:۱۴ ب.ظ | ۰ نظر

پودینگ گوشت:
 


مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 400گرم
تخم مرغ: چهار عدد
سیر: دوحبه
پیاز: یک عدد بزرگ
خلال پسته: 30گرم
آرد سوخاری: 100گرم
شوید: 50گرم
کره نرم شده: 50گرم
فلفل دلمه ای: 100گرم
شیر: 100میلی لیتر
پیاز سرخ شده: دو قاشق غذاخوری
آویشن، کاری، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و بیکینگ پودر از هرکدام: یک قاشق چای خوری


دستور تهیه:
ابتدا سیر و پیاز را رنده کرده و شوید و فلفل دلمه ای را هم ریز خرد می کنیم. در کاسه ای بزرگ تمامی مواد به جز تخم مرغ ها را با هم مخلوط کرده و چنگ می زنیم. سپس زرده های تخم مرغ را داخل مایه می ریزیم و ورز می دهیم تا مخلوط شوند. سفیده های تخم مرغ را در کاسه ای دیگر با همزن برقی خوب هم می زنیم تا کاملا پف کرده و فومی شکل شوند. در این مرحله سفیده ها را داخل مایه گوشت ریخته و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم تا مایه یکدست شود. قالب مورد نظر را که بهتر است قالب لوف باشد چرب می کنیم و مواد را داخل آن می ریزیم. قالب را داخل ظرفی که نیمی از آن را با آب جوش پر کرده ایم، می گذاریم و به مدت یک ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده ایم؛ می پزیم. پودینگ را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و با سس سالسا سرو می کنیم. ممکن است بخواهیم اطراف پودینگ را با سیب زمینی سرخ شده تزیین کنیم. در این صورت به مقدار لازم سیب زمینی سرخ شده، تهیه کرده و دور تا دور سینی می چینیم.

  • nikan shojaat

دسر کیک بستنی بیکوییتی

nikan shojaat | يكشنبه, ۲۹ شهریور ۱۳۹۴، ۰۴:۵۶ ب.ظ | ۰ نظر

دسرکیک بستنی بیسکویتی

12 عدد بیسکویت پتی بور را داخل شکلات تخته ای گرم فروببرید تا شکلات سطح بیسکویت را بپوشاند. 2پیمانه بستنی وانیلی یا شکلاتی را با چیپس شکلات به خوبی مخلوط کنید. کمی مربای توت فرنگی یا آلبالو هم به آن اضافه و مخلوط کنید.4 عدد بیسکویت را کف یک ظرف کنار هم بچینید. 

 

یک سوم بستنی را روی آن بریزید و لبه های آن را صاف کنید. همین کار را ادامه دهید تا 3 لایه بیسکویت و بستنی روی هم قرار بگیرد. ظرف را داخل فریزر بگذارید تا کاملا منجمد شود. بعد از یک ساعت روی دسر را با شکلات تخته ای آب کرده بپوشانید. مقداری شکلات رنده شده و میوه خرد شده هم برای تزیین روی کیک بریزید.

  • nikan shojaat

فرم دادن به خامه

nikan shojaat | يكشنبه, ۲۹ شهریور ۱۳۹۴، ۰۴:۵۴ ب.ظ | ۰ نظر

[Forwarded from Pantea]
💠ســـــہ روش فُرم دادن به خامه 💠

۱.خامه قنادی ۲.پودر خامه ۳. خامه صبحانه


روش اول: فرم دادن خامه با استفاده از خامه شیرین قنادی

خب این روش، آسونترین راه فرم دادن خامه ست..شما فقط نیاز به خریدن خامه شیرین قنادی دارین..این خامه ها توی بسته های 5 کیلویی و 1 کیلویی و کمتر توی بازار هست و خودش حاوی اسانس و پودر قند هست و نیاز به هیچ افزودنی نداره..درصد چربیشون هم بالاست و به همین دلیل خیلی خیلی خوب فرم می گیره.
این خامه ها یخ زده هستند،وقتی می خریم میذاریم توی فریزر و موقع استفاده در میاریم.(اگه بسته های بزرگ داشتین وقتی یکم نرم شد مقدار مورد نیازتون رو توی ظرف بریزین و بقیه رو بذارین فریزر بازم)....یکم توی محیط میذاریم بمونه و بعد منتقلش می کنیم به ظرف .اگه هوا گرمه و محیط هم گرمه ظرف خامه رو بذارین توی یخچال تا نرم بشه و سرماش رو هم از دست نده... تا حدی میذاریم نرم بشه که آب آب نشه... وقتی از اطراف کمی نرم شد یکم با قاشق هم می زنیم و کمک می کنیم تا بقیه قسمتهای یخی هم وا شه...
وقتی به حدی رسید که یکم هنوز یخی هست با همزن شروع می کنم به هم زدنش ... اول با دور کم، تا یکدست بشه و بعد با دور تند، 7 تا 10 دقیقه زمان می بره.
البته این زمان اصلا استاندارد نیست و بستگی کامل به مقدار خامه و مهم تر از اون، دمای محیط داره...توی زمستون و محیط خنک مسلما این زمان کمتره.
وقتی دیدید کم کم داره از حالت شل بودن خارج میشه و رد همزن محو نمیشه و اینجا دیگه خامه فرم گرفته و رد پره های همزن هم محو نمیشه وقتی ظرف رو برگردونبم مثه سفیده تخم مرغ فرم گرفته، از ظرف نمی ریزه
 خامه مون فرم گرفته.یه ربع میذاریم توی یخچال بمونه و بعد ازش استفاده می کنیم.
این خامه رو برای لای کیک، روکش کیک و تزیینات و دسرها می تونین استفاده کنین... هرقدر بیشتر درست کنین بهتره...یعنی مثلا برای یه کیک، یکی ا زهمین بسته ها رو آماده کنین..فوقش اگه زیاد اومد میشه توی کیسه فریزر بریزین و فریز کنین .اینو هم بگم خامه فرم گرفته ای که فریز بشه دوباره باید همین مراحل رو برین و کمتر از بار اول هم فرم می گیره و بیشتر بهتره برای مصرف دسرها استفاده بشه نه تزیین کیک.

روش دوم: فرم دادن خامه با استفاده از پودر خامه:

مواد لازم :

پودر خامه گیاهی 6 قاشق غذاخوری

پودر قند 4 قاشق غذاخوری

شیر سرد یک فنجان

روش تهیه :

خیلی ساده و راحت پودر قند و پودر خامه را با هم مخلوط میکنیم و توی یک کاسه میریزم و وسط موادمون شیر میریزیم و با دور تند همزن به مدت 3 دقیقه هم میزنیم و حدود هشت دقیقه با دور کند همزن هم میزنیم. هر وقت رد پره های همزن روی خامه تون موند یعنی خامه شما کاملا پوک شده و به اصطلاح خامه فرم گرفته شده.
به راحتی توی این زمان خامه شما فرم گرفته و آماده استفاده میباشد.
اگر بخواهید خامه رنگی داشته باشید نوک قاشق از رنگ دلخواه به خامه افزوده و با لیسه هم بزنید.
اگر دوست دارید اسانس خاصی به خامه بیافزایید تا طعم مورد علاقه تون داشته باشه.
درب پودری که اضاف میکند را کاملا ببندید و توی کمد نگه داری کنید. 
خامه فرم گرفته اضافه کرده هم به مدت کم توی یخچال و برای طولانی مدت توی فریزر میتونید نگهداری کنید.

 

روش سوم فرم دادن خامه با استفاده ازخامه صبحانه

 
مواد لارم:
خامه پاستوریزه پاکتی پرچرب 2 بسته .
 پودر قند یا شکر 100 گرم

طرز تهیه:

ابتدا آب اضافی خامه را دور بریزید ، خامه را درون کاسه فلزی بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و کمی مخلوط نمائید ( هم نزنید فقط شکر لابلای خامه برود کافی است ) سپس درون فریزر قرار دهید تا خامه یخ بزند.
کاسه حاوی خامه را به مدت 30 دقیقه درون فریزر قرار دهید ( خامه باید یخی شود اما تا اندازه ای که بتوانید رگه های یخی در خامه مشاهده کنید ) ، اگر رگه های یخی ایجاد نشد مدت زمان بیشتری در فریزر قرار
خامه یخی را درون کاسه ای بریزید ( ظرف باید بزرگ باشد چون حجم خامه چند برابر میشود ) و با همزن برقی شروع به هم زدن خامه کنید.
در ابتدای هم زدن خامه کاملا شل میشود ، همچنان با همزن بزنید ( 5 – 10 دقیقه زمان میبرد ) تا خامه یکدست شود ، خامه را تا جایی بزنید که اثر پره های همزن روی خامه باقی بماند و با برگرداندن کاسه
پس از آماده شدن خامه میتوانید 2 قطره از اسانس مورد علاقه تان را به خامه اضافه کنید و برای تزئین کیک و … استفاده نمائید ، خامه اضافه را میتوانید درون فریزر در ظرف در بسته نگهداری کنید و برای استفاده مجدد فقط باید با همزن چند دقیقه خامه را بزنید تا مجدد فرم بگیرد.

نکته : میتوانید از مقداری کره برای تهیه خامه ای بهتر استفاده کنید ( نصف خامه و نصف کره ).
خامه ای مناسب برای کار است که پس از باز کردن درب پاکت بصورت قالبی از پاکت خارج شود ، اگر خامه شما بافتی نرم داشت و قالبی از پاکت خارج نشد مناسب برای تهیه خامه فرم گرفته نمیباشد. اگر میخواستین با خامه صبحانه خامه قنادی درست کنید اول محتوای خامه رو با پودر قند (هر 100 گرم خامه 2 قاشق غذا خوری پودرقند) (از شکر استفاده نکنید چون توی خامه خوب نمیشه و دون دون میشه) و اگر دوست داشتین نوک قاشق چای خوری اسانس وانیل اضافه کنید و توی فریزر بذارین تا یخ بزنه, بعد از اینکه کاملا یخ زد و سفت شد از فریزر خارج کنید و با همزن برقی به صورت دورانی خامه رو انقدر بزنید تا پوک و سبک بشه و آمادست میتونید استفاده کنید.
میتونید از پودر خامه هم استفاده کنید,
پودر خامه و پودر قند به مقدار مساوی و شیر یا آب سه برابر هرکدوم.(50 گرم پودر خامه, 50 گرم پودر قند, 150 
گرم شیر)
اول مقدار خیلی کمی شیر به پودر خامه و پودر قند اضافه کنید و مواد رو با دور آروم همزن بزنید, بعد شیر رو کم کم اضافه کنید و همینطور 6 دقیقه با دور آروم بزنید, بعد با دور تند 2-3 دقیقه بزنید تا جایی که خامه پوک و سبک بشه و جای همزن روش بمونه و آمادست و میتونید ازش استفاده کنید.

  • nikan shojaat

ایامیدانستید

nikan shojaat | يكشنبه, ۲۹ شهریور ۱۳۹۴، ۰۴:۵۲ ب.ظ | ۰ نظر

  • nikan shojaat