بفرمایین شام

اموزش اشپزی و سفره ارایی

بفرمایین شام

اموزش اشپزی و سفره ارایی

کیک بیسکوئیتی

nikan shojaat | دوشنبه, ۳۰ شهریور ۱۳۹۴، ۱۱:۲۲ ب.ظ | ۰ نظر

[Forwarded from Sana]
#کیک بیسکویتی ( شوکو بیس ) 

شکلات شیرى یا شکلات تلخ ١٠٠گرم
نوتلا نصف پیمانه
کره صد و پنجاه گرم
تخم مرغ سه عدد
شکر چهار قاشق غذا
کاکائو دو ق.غ
گردو و فندق 
بیسکویت پتى بور ٢ بسته

تخم مرغ و شکر را خوب هم میزنیم بعد کاکائو رااضافه میکنیم 
سپس شکلات و کره که به روش بن مارى اب کرده و مخلوط کرده ایم را کم کم و همراه با همزدن مداوم اضافه میکنیم 
 بعد بیسکویت خرد شده را اضافه کرده همه راخوب با هم مخلوط میکنیم ( بیسکویت را خیلی خرد نمیکنیم )

بعد نوتلا را اضافه کرده ( میتونید بجاش همون شکلات تلخ استفاده کنید ) 
کاملاً هم زده و مخلوط کرده 
و بعد داخل قالب را خیس کرده و کیسه فریزر کشیده 
کمی از مواد را میریزیم و تمام زوایا را خوب فشار داده و پر میکنیم و رویش را موزحلقه شده و گردو و فندق میریزیم
و دوباره مقداری از مواد و موز و گردو و فندق و به همین ترتیب 

بعد رویش هم کامل پوشانده و ٣ ساعت داخل یخچال قرار میدیم... 
من ١ ساعت داخل فریزر قرار دادم 
فقط کامل فشار بدید تا تمام زوایا پر بشه و شکل قالب رو بگیره

  • nikan shojaat

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی