دسر بیسکوییتی
nikan shojaat |
شنبه, ۲۸ شهریور ۱۳۹۴، ۰۶:۴۷ ب.ظ |
۰ نظر
کره صد گرم
یک قوطی شیر عسل
بیسکویت پتی بور دو بسته
پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
مغز گردو و پسته به میزان علاقه
کره روی حرارت ملایم میزاریم تا کاملاً آب بشه بعد پودر کاکائو و شیر عسل رو اضافه میکنیم و آروم هم میزنیم تا کاملا مواد یکدست بشه و مغز گردو خورد شده به مواداضافه میکنیم و از رو حرارت بر میداریم بیسکویت هارو به مواد آغشته میکنیم توی ظرف مورد نظر میچینیم مغز پسته روش میریزیم🎂🍧
- ۹۴/۰۶/۲۸