بفرمایین شام

اموزش اشپزی و سفره ارایی

بفرمایین شام

اموزش اشپزی و سفره ارایی

کیک هندوانه

nikan shojaat | شنبه, ۲۸ شهریور ۱۳۹۴، ۱۱:۲۸ ب.ظ | ۰ نظر

کیک هندوانه

هندوانه 1 عدد 

پنیر خامه ای 3 عدد 

طرز تهیه : کیک هندوانه

ابتدا یه حلقه بزرگ از قسمت وسط هندوانه برش میزنیم پوستشو میگیریم بعدش 3 تا از پنیر خامه ای های کوچک را با هم خوب هم میزنیم (البته من 3 تا استفاده کرد م میتونه کمتر یا بیشتر باشه ).

 هندوانه را داخل ظرف مورد نظرمون میگذاریم بعد با پنیر خامه ای همه جاشو خوب میپوشونیم بعدشم روشو هر جور که دلمون میخواد تزییت می کنیم.به بدنش هم میتونیم از گردو خرد شده یا بسته و یا بادام _ که مال من بادام بود _ می پوشونیم.

کیک هندوانه خیلی خوشمزه میشه فقط دقت کنید که وقتی برش زدید و برای فردا موند هندوانه آب میندازه که باید جایی که کیک هندوانه را برش دادید یدونه دستمال حوله ای کاغذی بزارید تا آبشو بگیره.👇👇👇

  • nikan shojaat

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی