بفرمایین شام

اموزش اشپزی و سفره ارایی

بفرمایین شام

اموزش اشپزی و سفره ارایی

مرغ زغالی در طبیعت

nikan shojaat | يكشنبه, ۲۹ شهریور ۱۳۹۴، ۰۴:۴۰ ب.ظ | ۰ نظر

[Forwarded from Karen]
مرغ سوخاری تو طبیعت....ویژه گردش
توضیح کامل : ابتدا یه مرغو تو آبلیمو و پیاز رنده شده و زعفرون و کمی اب ماست یه روز خیس کنین برای اینکه مرغ مغز پخت شود شکافهای عمیق در بعضی قسمتهای مرغ ایجاد کنین.یه حلبی 17 کیلویی حاضر کنین اگر حلبی تازه است و بار اولشه باید ابتدا خالی خالی حلبی سوزونده شه تا رویه نقره ای سمی اش از بین بره و سیاه شه .فرداش تو زمین یه چوب تمیز یا میله فرو کنین مرغو روی میله یا چوب جفت و جور کنین.حلبی رو بزارین روش بطوریکه که به مرغه نخوره تمام شکافهای حلبی که با زمین در تماسه با خاک بپوشونین که هوا نره توش اطراف حلبی هیزم بریزین مطابق عکس.. 25/30 دقیقه صبر کنین مواظب دستتون باشین تا نسوزه بعد حلبی رو برداشته مرغو چک کنین اگر یه موقع سوخاری و برشته نبود اتیشو ادامه بدین...بعد از مدت کوتاهی برداشته و میل کنین..حالا برای اینکه سوپشم داشته باشین یه میله که به یه صفحه اهنی جوش خورده تهیه کنین و توی کاسه بزارین میشه توی کاسه گوجه و فلفل و پیاز و غیره...هر چی دوس دارین بزارین در حین پخت اب مرغ میره توی کاسه و با مخلفات قاطی میشه به نوعی سوپ میشه...بخورین و منم یاد کنین...

  • nikan shojaat

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی